Як ми вже повідомляли, Перші онлайн Спортивні ігри 2020-2021 рр. серед коледжів та технікумів Дніпропетровської області включають у свою програму змагання з шахів. Змагання проводяться онлайн на платформі chess.com Дніпропетровським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України у партнерстві з Федерацією шахів Дніпропетровської області, співробітники якої займаються організаційними та технічними питання проведення.

За результатами реєстрації в турнір на даний момент зареєструвались 24 гравця.

Змагання пройдуть у вигляді бліцтурнірну з блискавичної гри з контролем часу 3 хвилини + 2 секунди на хід за швейцарською системою в 9 турів з особисто-командним заліком.

Для участі гравці, які попередньо були зареєстровані, повинні подати заявку на участь у клубі https://www.chess.com/club/chempionat-sered-koledzhiv-ta-tekhnikumiv-2020-2021 та приєднатись до турніру https://www.chess.com/live#t=1926643. Турнір починається 22 грудня 2020 о 20:00, вступ до турніру буде можливий з 19:00. Зверніть увагу, що до клубу будуть прийняті ті гравці, які повідомили свій логін на chess.com та були попередньо зареєстровані. Щоб надати можливість всім бажаючим студентам прийняти участь у змаганні, ми переносимо закриття реєстрації на завтра. Нагадуємо, що для участі в турнірі потрібно буде пройти реєстрацію за посиланням на сайті chess.dp.ua з повідомленням відомостей про особу (ФІО, розряд, дата народження, навчальний заклад, контакти), яка приймає участь в турнірі. До участі допускаються тільки студенти денної форми навчання.

Командний залік буде підрахований як сума очок трьох кращих представників кожного учбового закладу.

Будь ласка, просимо бути коректними під час гри та у спілкуванні з суперниками. Ми використовуємо антічитингову перевірку за заявками гравців, тому просимо не використовувати підказки. У разі, якщо буде виявлено, що гравець використовував підказки, його буде виключено з турніру та результати його гри будуть анульовані.